UDSOLGT

En hel unik chance for at få svar på dine spørgsmål om yoga og yogaens filosofi

YOGA – HVEM, HVAD OG HVORFOR?

Foredrag m. Simon Krohn

torsdag d. 10. januar 2019, kl. 18:30 – 20:30

 

Hvad undrer dig, når det gælder yogaens filosofi og vores moderne liv?

Ville Patanjali have haft en instagramkonto, hvis han levede i dag? Hvad er forbindelsen mellem yoga og meditation? Er det forkert at dyrke yoga som workout? Hvad er det traditionelle formål med yoga? 

 

 

Yoga er skønt, men det kan være svært at blive klog på, hvad det egentlig går ud på. Derfor har jeg inviteret Simon Krohn til Vejle, så vi kan stille vores spørgsmål og høre hans svar. 

 

Simon har sagt ja til at bygge et sammenhængende foredrag op over vores spørgsmål – og du får altså direkte indflydelse på Simons foredrag om yogaens filosofi.

 

Det er en hel unik chance for blive klogere på netop det, som undrer dig inden for yoga og yogafilosofi.

 

Lidt om Simon Krohn

Simon Krohn er uddannet yogalærer, og som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau indenfor Yoga Alliance.

Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. 

Simon Krohn er desuden forfatter til bestselleren ‘Nærmere noget’, som er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.

Han er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent.

Simon har undervist yoga og meditation i 17 år og er en af landets mest efterspurgte yogalærere.

 

Stil spørgsmål

For at sikre den rød tråd i foredraget skal Simon have spørgsmålene på forhånd, så han kan nå at planlægge foredraget. 

Derfor skal du sende dit/dine spørgsmål til mig, Tine, senest søndag d. 6. januar 2019. Så samler jeg spørgsmålene og sender dem til Simon. 

Du kan maile dine spørgsmål til tine@yogat.dk

 

Du er selvfølgelig velkommen til at tilmelde dig, selvom du ikke har nogen spørgsmål.  

Vi ved selvsagt ikke, hvor mange spørgsmål der kommer, så der er ingen garanti for, at Simon når igennem alle spørgsmål. 

 

Lidt praktisk info

Simon kommer til YOGA-T i Ørstedsgade 15, Vejle, øverst i bygningen.

Foredraget starter kl. 18:30, så mød gerne op 10 minutter før.

 

Når du ankommer, kan du gratis parkere i gaderne omkring studiet. Du kan også finde plads i P-huset Trondur (betaling) cirka 9 minutters gang herfra.

 

YOGA-T er et studie indrettet til yoga, og vi mødes vi på yogamåtter, bolstre, puder og tæpper.

 

Midtvejs i foredraget holder vi en lille pause og strækker benene. Der er lidt sødt og sprødt klar til dig, inden Simon fortsætter med YOGA – HVEM, HVAD og HVORFOR.

 

Tilmelding

Vil du med til dette foredrag med yogalærer, filosof og forfatter Simon Krohn, så kontakt mig via linket nedenfor.

Jeg skriver hurtigst tilbage til dig med information om ledige pladser, betalingsmuligheder osv.

Når vi har været i kontakt, sikrer du dig din plads til foredraget ved betaling. Din tilmelding er altså først gældende ved betaling.

Der er kun 35 pladser til foredraget, og salget foregår efter ‘først-til-mølle princippet’.

Pris: kr. 300,- 

 

Betingelser

Din tilmelding er bindende og pengene returneres ikke.
Hvis du bliver forhindret, så er det dit eget ansvar at komme af med billetten. Giv blot mig besked, hvem den er givet til.

 

 

 

Jeg glæder mig meget til at byde både dig og Simon velkommen her til dette særlige foredrag, der tager sit udgangspunkt i dine spørgsmål om yogaen filosofi.

 

 

Allervenligst,
Tine

 

 

 

Relaterede indlæg

1:1 session

styrk dit ydre og indre

Velkommen!   YOGA MED FORMÅL OG VELVÆRE Vi bevæger os hurtigt af sted i dagligdagen – fra den ene opgave til den anden. Tænk blot på hvor mange opgaver og funktioner, du har i løbet Læs mere…

1:1 session

Det, du træner, bliver du god til!

Jeg kommer fra et hjem med klaver – og Lademanns store leksikon. Fyldt med viden, smukt indbundet og tyngede reolsystemet, så hylderne buede. Her fandtes ‘sandheder’, informationer og opdateringer, ja, de fandtes ikke rigtigt.   Lademanns Læs mere…

1:1 session

YOGA IS…

Yoga means “to unite”. To unite body, mind and soul. And to unite purpose of movement with well-being.   It is my goal that you experience wellbeing in your whole body. Wellbeing begins with balance. Læs mere…